• ””
    Voorzieningen
    Maak gebruik van diverse faciliteiten

Voorzieningen

Sanitair
Op de camping bevindt zich drie douche- en toiletruimtes die goed en vaak wordt schoongehouden. Deze ruimtes bieden plaats aan douches en praktische toiletten. Het gebruik van deze ruimte is uiteraard bij de prijs van uw verblijf inbegrepen.

Parkeergelegenheid
Op het parkeerterrein is een plaats voor uw auto gereserveerd.

WIFI
Op de gehele camping is gratis Wifi beschikbaar. Vraag naar het wachtwoord.

Winkels
Citycamping Leeuwarden ligt aan de rand van de wijk Aldlân, welke is voorzien van veel detailhandel voor uw verse broodjes, groenten, vlees en uw dagelijkse boodschappen. 

Sloep huren
Het is mogelijk om in de buurt van de camping een fraaie sloep te huren. Zo geniet u ook met uw gezelschap van een dagje ontspanning en plezier op het water. Vanaf de Leeuwarder wijk Zuiderburen of diverse plekken in het centrum van Leeuwarden vaart u binnen no-time naar de historische binnenstad van Leeuwarden. Ook bent u via de prachtige vaarroutes snel in Grou, Eernewoude of Sneek; hét watersporthart van Friesland.
Wij hebben veel contact met Gerben van der Weij of Greenjoy u kunt contact met hun opnemen over de beschikbaarheid en mogelijkheden.

Fietsen huren
Op de caming verhuren we GEEN fietsen. U kunt in de stad contact opnemen met verschillende verhuurders als fietstation058 voor de mogelijkheden.